• OPENINGSTIJDEN
  • Ma - Vr: 8.00 - 17.30
    Za: 9.00 - 12.30
  • DIRECT CONTACT
  • +31 (0)6 109 105 82

OVER ONS

Autoglas direct is een specialist in het repareren
en vervangen van autoruiten.


Wij werken dagelijks voor particulieren en zakelijke automobilisten met ruitschade. Ons doel is deze zo snel mogelijk weer veilig op de weg te helpen. Een sterretje in uw autoruit kunnen wij vaak direct repareren. Dit hangt af van de grootte van de ruitschade. Autoglas Direct biedt verzekerde en niet verzekerde voor autoglas directe service en ontzorgt zowel particuliere en zakelijke klanten met een efficiente afhandeling van uw administratie bij uw verzekeraar. Wij zijn Focwa gecertificeerd en werken volgens de glasgarant normen en geven op al onze vervangingen levenslange garant.

01. AUTORUITEN

Autoglas Direct kan Uw autoruiten goedkoop vervangen. U kunt ook rekenen op onze vertrouwde kwaliteit en een levenslange garantie op montage.  

02. STERREPARATIE

De monteurs van Autoglas Direct controleren uw voorruit en geven advies. Als de barst kleiner is dan € 2,- munt is de kans groot dat we uw voorruit repareren.

03. BLINDEREN / TINTEN

Wilt U meer privacy, veiligheid, uitstraling of inbraakwering? Dan is ruitfolie van Autoruit Direct het geschikte product voor uw auto en bestelwagen.

04. GLASLOOK PANELEN

Voordeel van glaspanelen is dat deze kras vast zijn en niet krom trekken. Met het monteren van deze speciale donkere zwarte glaspanelen geeft het uw bestelwagen een luxe uitstraling.

05. INBOUW RUITEN / PANORAMADAKEN

Autoglas Direct levert en monteert diverse inbouwruiten voor u. Ook leveren en monteren wij panoramadaken van de meeste type moderne auto’s.

06. VRACHTWAGENS

Uw vrachtwagenruit vervangen? Wij van Autoglas Direct werken met speciale gereedschappen. Door deze werkwijze beschadigd het lakwerk niet tijdens demonteren van de ruit.

MAAK EEN AFSPRAAK

Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact
met u op om de afspraak in te plannen.
Voer onderstaande code hiernaast in:captcha